Haber listemize üye olmak için e-mail adresinizi yazarak "Gönder" butonuna tıklayınız.





 




Indoor

YENİ NESİL REKLAMLAR...
.
1- INDOOR REKLAMLAR
2- İLGİNÇ UYGULAMALAR
3- İHTİYACA GÖRE PROJE
4- TUVALET REKLAMLARI
5- DİĞER INDOOR REKLAMLAR
6- TÜRKİYE ÇAPINDA HİZMET
7- NETWORKÜMÜZ


AVM'ler ile ilgili ihtiyaçlarınız için, "Faaliyet Konularımız" başlığı altındaki "AVM'ler" sayfamızdan yararlanabilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN
0216 651 08 98
TiMPA@TiMPAMedyaPazarlama.com




1- ALTERNATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ VE INDOOR REKLAMLAR
.
Outdoor, indoor, dergi yayıcılığı ve sanat organizasyonlarından televizyona kadar alternatif mecralarda yaygın hizmet üreten TiMPA Medya Pazarlama, reklamveren şirketler ile planlama ve satınalma şirketlerine kampanya öncesi hazırladığı projelerle, alternatif pazarlama stratejileri üreten bağımsız tek medya pazarlama şirketi konumuna geldi.





TANIMLANAN MEKANLAR
Kriz döneminde alternatif mecrada yapılan çalışmaların olumlu etkisi ile ülkemizde alternatif mecraların önemi artmaya başladı. Rekabetin ve reklam harcamalarının artmaya başladığı bu dönemde özellikle wc reklamları ile popüler hale gelen indoor reklamlar, eğitim/kültür, gelir düzeyi, cinsiyet ve yaş gruplarında net tanımlanma özelliğine sahip.







.




KAÇARI YOK, ETKİSİ ÇOK
Indoor reklamdan kaçmak mümkün değil. Tüketicinin kendi isteği ve tercihi ile girdiği bir mekanda reklam ile birebir karşı karşıya kalması, indoor mecranın etkisini tartışılmaz hale getiriyor. Hatta avrupada yapılan araştırmalarda indoor uygulamaların mecralar içinde en etkili sonuçları verdiği ifade ediliyor. İşte bu nedenle ülkemizde de, indoor reklam uygulamalarının gün geçtikçe artmakta olduğunu görüyoruz.

.




2- FARKLI MEKANLAR, İLGİNÇ UYGULAMALAR
.

Türkiye’de indoor reklamın yaygınlaşmasında önemli çabaları olan TiMPA Medya Pazarlama yeni mekanlar yaratarak Istanbul’un en popüler gece kulüpleri, en elit cafe bar ve restaurantları, Pizza Hut Kentucky Fried Chicken, Arby’s, Little Caesars fast food ve restaurant zincirleri, en seçkin kuaförler, kültür ve sanat merkezleri, sosyal kulüpler, spor merkezleri, üniversiteler, dersaneler, akaryakıt istasyonları, otoyol konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, spor salonları, İstanbul ve Antalya plajları, Çeşme ve Bodrum Beach Club’ları ile Türkiye çapında değişik indoor uygulamaları gerçekleştiriyor. Bu mekanlarda fuayeler, masalar, sehpalar, duvarlar, aynalar, el kurutma makineleri, soyunma kabinleri ile soyunma dolaplarının kapak içleri reklam amaçlı kullanılıyor. Söz konusu alanlarda ürün ve hizmet tanıtımı, broşür dağıtımı veya evlere servis pizza kutuları ile çeşitli promosyon materyallerinin dağıtımı yapılabiliyor.




3- İHTİYACA GÖRE PROJE
.
TiMPA Medya Pazarlama, networkünde yer alan mekanların dışında, reklamverenlerin ihtiyacı doğrultusunda hedef kitleye uygun yeni mekan ağı oluşturarak farklı materyallerle yeni uygulamalar gerçekleştiriyor. Bunların arasında upper class gece kulüpleri, A ve AB grubu kuaförleri, seçkin cafe bar ve restaurantları, elit magazaları, kültür ve sanat merkezlerini sayabiliriz. Gece kulübü, kültür merkezleri ve kuaförlerde boy pano, mini board, poster pano uygulamaları ile insert dağıtımı, mağazaların soyunma kabinlerinde A3 pano uygulamaları verilen hizmetler arasında yer alıyor. İhtiyaca göre tüm illerde öğretmen evleri veya semt kıraathanelerinde indoor reklam uygulamaları, okul araç servislerinde promosyon malzemesi dağıtımı veya araç giydirme gibi çözümler üretiyoruz.




4- “KAÇARI YOK” TUVALET REKLAMLARI
.
Birebir iletişimin en etkili olduğu indoor faaliyetlerinde tuvalet reklamları tartışılmaz bir etkiye sahip. TiMPA Medya Pazarlama, dünyadaki uygulamaların en güzel örneğini Türkiye'de gerçekleştiriyor. TiMPA, seçkin bar, lokal, gece kulübü ve restaurantlar, Kentucky Fried Chicken, Pizza Hut’ın tüm Türkiye’deki restaurantlarında, üniversitelerde, dershanelerde, başta Mustafa Kemal Kültür Merkezi ve Cemal Reşit Rey olmak üzere kültür ve sanat merkezlerinde, Türkiye çapında yaygın otoyol konaklama tesislerinde wc board uygulamaları yapıyor. TiMPA’nın gün geçtikçe daha çok ilgi gören tuvalet reklamları networkünde 10.000’in üzerinde reklam panosu mevcut.




5- DİĞER INDOOR REKLAMLAR
.
Kapalı mekanlarda birebir iletişim
Alternatif mecralarda indoor reklamlar gittikçe önem kazanıyor. Birebir iletişimin en etkili olduğu indoor faaliyetlerinde koridorlar, merdivenler, giriş çıkış kapıları, tuvaletler, fuayeler, yer ve tavan kaplamaları, aynalar, sarkıtlar, standlar artık alışmaya başladığımız yeni mecraları oluşturuyor.




KAPALI MEKAN REKLAMLARI
TiMPA Medya Pazarlama indoor reklamlar konusunda oluşturdugu networkte, reklamverenlere bu tür yeni hizmetler sunmaya başladı. Gece Kulübü, sosyal kulüpler, Cafe, Bar, Restaurant, Alışveriş ve Spor Merkezleri, Spor Salonları, Kültür ve Sanat Merkezleri ile Üniversitelerde, Dershanelerde, Havalimanı ve Kuaförler’de artık bu tür reklam uygulamaları yapmak mümkün. Üniversite kampüslerinde dersane kapılarındaki panolar, tuvalet aynaları üzerine reklam sticker uygulaması veya restaurant masaları üzerine amerikan servisleri ve yine masaların üzerine uygulanan mini boardlar ile gece kulübü, sinemalar ve kuaförlerde kullandığı boy panolar, TiMPA'nın bu konuda gerçekleştirdiği uygulamalar arasında yer alıyor.




6- TÜRKİYE ÇAPINDA HİZMET VERİYORUZ




7- NETWORKÜMÜZDE YER ALAN MEKANLAR
.
Network listemizde, hedef kitlenize göre kesin tanımlayabileceğiniz mekanlar, çok yaygın ve birbirinden farklı uygulamalar bulacaksınız.

AVM'ler ile ilgili ihtiyaçlarınız için, "Faaliyet Konularımız" başlığı altındaki "AVM'ler" sayfamızdan yararlanabilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN
0216 651 08 98
TiMPA@TiMPAMedyaPazarlama.com



F.Güzin ÜRETEN
Genel Müdür

TiMPA MEDYA
NETWORKLERİMİZİ İNCELEYİN, BİRİ MUTLAKA SİZİN İÇİNDİR

Türkiye çapında alternatif mecralar yaratarak reklam sektörüne sunan TiMPA Medya, bu konuda önemli b...



Sevda ÖZTÜRK
Genel Müdür Yardımcısı

TiMPA MEDYA
KOBİ’LERE ve İŞYERİ SAHİPLERİNE ULAŞMAK SİZİN İÇİN ÖNEMLİYSE, BİZİ ARAYIN

Sizin için önemli olan tüm kişiler değil de Kobi’ler ise, biz size alternatif mecralarla çözüm sunuy...



Nerede ?
Ne zaman ?

Ne yapmalı ?
AVM NETWORKÜMÜZE YOĞUN TALEP VAR

AVM netwörkümüzü oluşturduğumuz 2008 yılından bu yana geçen süre içinde yoğun bir reklam talebi alıy...



TiMPA PRODUCTION
AKLINIZDAN GEÇENLERİ

GERÇEKLEŞTİRİYOR
GECELERİN HİKAYESİ…

Geceleri çok güzel olduğunu biliyoruz…Biliyoruz, çünkü çoğu zaman o güzel İstanbul gecelerinde gün a...