Haber listemize üye olmak için e-mail adresinizi yazarak "Gönder" butonuna tıklayınız.





 




AVM'ler

YÜKSELEN DEĞER ; AVM'LER
Alternatif mecralar gün geçtikçe daha da önem kazanırken, arka arkaya açılan birbirinden lüks alışveriş merkezlerindeki reklam uygulamalarımız da gittikçe artıyor. AVM'leri önce İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde görürken Afyon, Antalya, Aksaray, Aydın, Balıkesir, Bodrum, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Isparta, İskenderun, İzmit, Kahramanmaraş, Karaman, Kırıkkale, Kayseri, Konya, Mersin, Malatya, Muğla, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Tekirdağ, Trabzon ve Urfa da AVM zincirine eklendi.




400'DEN FAZLA AVM
Bugün Türkiye’de 400'den fazla dev modern alışveriş merkezi var. Hergün milyonlarca kişi bu alışveriş merkezlerini ziyaret ediyor. Alışveriş yapıyor, yemek yiyor, kahve içiyor, sinemaya giriyor, oyun parklarında eğleniyor. Yani para harcıyor.




TÜKETİCİ BURADA
Hafta sonlarında izdiham yaşanan bu alışveriş merkezlerinin her yanı birer mecra olarak değer taşıyor. Bir bakıyorsunuz daha dış kapı girişinde ziyaretçileri dev bir reklam standı karşılıyor. Ya da içeride oturmuş dinlenmekte olan tüketiciler, karşılarında bir reklam sloganı görebiliyorlar. AVM’lerin fastfood katları büyük ilgi görüyor. Yemeğini almış masasına oturan müşterileri, tepsilerinde, amerikan servislerinde, çevrelerinde mutlaka reklamlarla karşı karşıya kalıyor. AVM’lerdeki reklam standlarında tüketiciler ilgi duydukları ürünleri inceleme, test etme imkanı buluyorlar, detaylı bilgi alabiliyorlar. Kısacası alışveriş merkezlerinde çeşitli ürünler, hergün milyonlarca kişiyle dokunma mesafesinde sıcak temas kurabiliyorlar. Bu özelliği ile AVM’ler alternatif mecralar arasında yükselen bir değer haline geldi.




BÖLGESEL veya MAHALLİ uygulama imkanı veriyor
Dev alışveriş merkezlerinin yanısıra, hiper marketler, dev yapı ve teknoloji marketlerinin de sayısı gün geçtikçe artıyor. Dev alışveriş ortamları, reklam uygulamaları için rahatlıkla tanımlayabileceğimiz hedef kitleler sunuyor. Yaşam alışkanlıklarına, satınalma gücüne, yaş gruplarına, cinsiyet gruplarına göre tanımlama imkanı veren bu ortamlar hipermarket, teknoloji, yapı, genç yaşam, çocuk vs gibi özellikleri ile farklı gruplara hatta meslek gruplarına kadar tanımlanmış bir şekilde ulaşma imkanı veriyorlar. Ulusal veya bölgesel bir uygulama, ya da mahalli nokta atışları yapmak da mümkün.




TÜRKİYE ÇAPINDA HİZMET VERİYORUZ
AVM'lerle ilgili müşterilerimiz tarafından çok yaygın şekilde kullanılmakta olan bir networke sahibiz. İstanbul’dan bakıldığında uzak gibi görünen illeri, bu networkümüz sayesinde artık reklamverenin masasına taşıyoruz. Hemen akla gelebilen İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük illerde gerçekleştirdiğimiz reklam uygulamaları, bu network sayesinde artık aynı tarihlerde Samsun, Trabzon, Malatya, Diyarbakır, Adana, Antalya, Çanakkale gibi Türkiye'nin dört köşesindeki illerde de hedef kitlesine ulaşma imkanı buluyor.




DETAYLI BİLGİ İÇİN
0216 651 08 98
TiMPA@TiMPAMedyaPazarlama.com



F.Güzin ÜRETEN
Genel Müdür

TiMPA MEDYA
NETWORKLERİMİZİ İNCELEYİN, BİRİ MUTLAKA SİZİN İÇİNDİR

Türkiye çapında alternatif mecralar yaratarak reklam sektörüne sunan TiMPA Medya, bu konuda önemli b...



Sevda ÖZTÜRK
Genel Müdür Yardımcısı

TiMPA MEDYA
KOBİ’LERE ve İŞYERİ SAHİPLERİNE ULAŞMAK SİZİN İÇİN ÖNEMLİYSE, BİZİ ARAYIN

Sizin için önemli olan tüm kişiler değil de Kobi’ler ise, biz size alternatif mecralarla çözüm sunuy...



Nerede ?
Ne zaman ?

Ne yapmalı ?
AVM NETWORKÜMÜZE YOĞUN TALEP VAR

AVM netwörkümüzü oluşturduğumuz 2008 yılından bu yana geçen süre içinde yoğun bir reklam talebi alıy...



TiMPA PRODUCTION
AKLINIZDAN GEÇENLERİ

GERÇEKLEŞTİRİYOR
GECELERİN HİKAYESİ…

Geceleri çok güzel olduğunu biliyoruz…Biliyoruz, çünkü çoğu zaman o güzel İstanbul gecelerinde gün a...