Haber listemize üye olmak için e-mail adresinizi yazarak "Gönder" butonuna tıklayınız.





 




Yönetim

SEDAT ÜRETEN
Kurucu Başkan

Sedat Üreten Sedat.Ureten@TiMPAMedya.com.tr
 
1955'de İstanbul'da doğdu. 1978 Yılında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu'nu bitirdi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu'nda master yaptı...
 
Gazetecilik hayatına 1976 yılında başladı. Akajans Spor Müdür Yardımcısı, Ulusal Basın Ajansı İstihbarat Müdürü, Aydınlık Gazetesi Spor Müdürü, Rapor Gazetesi Muhabiri, Yeni Asır Gazetesi Muhabiri, Sabah Gazetesi Reklam Müdürü ve Güneş Gazetesi Reklam Müdürlüğü görevlerinin ardından 1990 yılından itibaren Star Reklam Müdürü, Show TV Genel Müdür Yardımcısı, Kanal6 Medya Pazarlama Genel Müdürü, Cine5 Genel Müdür Yardımcısı, Mepaş Genel Müdür ve Murahhas Aza, BRT Genel Müdür Yardımcısı, Star Reklam Direktörü, Multicanal Genel Müdür Yardımcısı görevlerinde bulundu. 2000 yılında ortakları ile Energy Medya'nın kuruluş ve gelişimini sağlayarak sinema reklamlarını pazarlamaya başladı. 2003'te eşi F.Güzin Üreten ile birlikte TiMPA Medya'yı kurdular.
 
Sürekli Basın Kartı sahibi ve çeşitli mecralarda medya, politika, motosiklet, reklam ve iletişim üzerine yazmaya devam ediyor. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, IAA Uluslararası Reklamcılık Derneği, ARED Açıkhava Reklamcıları Derneği, İMD İnternet Medyası Derneği ve Fenerbahçe Spor Kulübü üyesi.
 


FERİDE GÜZİN ÜRETEN
Kurucu, Genel Müdür
 
1969 Yılında Çankırı'da doğdu. Uludağ Üniversitesi Ekonometri mezunu. 1992 yılından bu yana medya pazarlama sektöründe. Sırasıyla HBB, Show TV, Kanal D, Cine5, Mepaş, Kanal E, Kanal 6, Star ve Sky TV'de Reklam ve Pazarlama Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2003 yılında eşi Sedat Üreten ile birlikte TiMPA Medya'yı kurdular.

 
 
SEVDA ÖZTÜRK
Genel Müdür Yardımcısı
 
Sevda Öztürk
1966 Yılında Kayseri'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü'nden 1988 yılında mezun oldu. 2003 Yılından bu yana Açıkhava Reklamcılık Sektörü'nde. Şirket sahibi olarak 1996-1998 yılları arasında On Reklam ile, 1998-2000 yılları arasında da PRS Reklam ile sektöre outdoor hizmetleri verdi. 2000-2003 yılları arasında Cafe&Restaurant işletmeciliği yaptıktan sonra 2003-2004 yılları arasında İletişim Açıkhava Reklam Satış Sorumlusu olarak görev yaptı. TiMPA Medya'ya 2006 yılında katıldı.
 
 
DERYA GENÇ
Muhasebe Departmanı
 
Derya Genc
 
1978'de İstanbul'da doğdu. 1995 yılında Kabataş Ticaret Meslek Lisesi Banka Bölümü'nden mezun oldu. 2005 Şubat ayında TiMPA Medya'ya katıldı. Muhasebe Departmanı'nı yönetiyor.
 
F.Güzin ÜRETEN
Genel Müdür

TiMPA MEDYA
NETWORKLERİMİZİ İNCELEYİN, BİRİ MUTLAKA SİZİN İÇİNDİR

Türkiye çapında alternatif mecralar yaratarak reklam sektörüne sunan TiMPA Medya, bu konuda önemli b...



Sevda ÖZTÜRK
Genel Müdür Yardımcısı

TiMPA MEDYA
KOBİ’LERE ve İŞYERİ SAHİPLERİNE ULAŞMAK SİZİN İÇİN ÖNEMLİYSE, BİZİ ARAYIN

Sizin için önemli olan tüm kişiler değil de Kobi’ler ise, biz size alternatif mecralarla çözüm sunuy...



Nerede ?
Ne zaman ?

Ne yapmalı ?
AVM NETWORKÜMÜZE YOĞUN TALEP VAR

AVM netwörkümüzü oluşturduğumuz 2008 yılından bu yana geçen süre içinde yoğun bir reklam talebi alıy...



TiMPA PRODUCTION
AKLINIZDAN GEÇENLERİ

GERÇEKLEŞTİRİYOR
GECELERİN HİKAYESİ…

Geceleri çok güzel olduğunu biliyoruz…Biliyoruz, çünkü çoğu zaman o güzel İstanbul gecelerinde gün a...